Albirea Dintilor

Pentru un zambet mai stralucitor

Un zambet frumos poate fi principalul tau aliat, indiferent de situatia in care te afli. Insa atunci cand doresti mereu ca zambetul tau sa fie unul frumos, trebuie sa ai grija ca dintii tai sa fie mereu sanatosi si stralucitori. Exista insa lucruri care pot duce la ingalbenirea dintilor, si printre acestea se numara lucruri de care suntem dependenti sau lucruri nelipsite din rutina zilnica. Principalii factori care duc la ingalbenirea rapida a dintilor sunt cafeaua, fumatul, vinul sau alte alimente care au rolul de a-i pata pe acestia.

Destul de multe persoane, inca prezinta acea teama fata de medicul stomatolog, teama pe care unii nu pot sa o inteleaga, deoarece medicii stomatologi din ziua de azi lucreaza cu tehnologii destul de avansate si nedureroase. Acestia pot folosi un kit pentru albirea dintilor atunci cand doresc sa se bucure de un zambet stralucitor fara a face o vizita la cabinetul unui medic stomatolog. Un kit pentru albirea dintilor pot fi folosit de catre pacient chiar si acasa, acesta fiind mult mai ieftin decat un tratament de albire facut la un cabinet stomatologic.

Atunci cand se doreste ca folosirea unui kit pentru albirea dintilor sa dea rezultate favorabile, este neaparat nevoie ca inainte de aplicarea acestuia sa se curete primul strat de smalt numit dentina, cel care da culoarea dintilor. Trebuie insa stiut ca atunci cand se foloseste un kit pentru albirea dintilor, culoarea acestora nu va fi radical schimbata, insa cu siguranta petele de pe dinti se vor indeparta cu succes. Aceasta varianta este de obicei aleasa de oamenii care nu dispun de banii necesari pentru albirea dintilor intr-un cabinet stomatologic.

Un kit pentru albirea dintilor prezinta in compozitia sa un gel si o matrita care trebuie purtata pe dinti pentru o anumita perioada de timp. Totul este destul de simplu de realizat, gelul punandu-se in matrita, iar aceasta este purtata in functie de indicatiile primite de la un specialist. Trebuie stiut insa ca acest tip de gel poate provoca neplaceri precum durerile de gingii, de aceea este indicat sa nu se foloseasca mai mult de doua saptamani. Specialistii in domeniu spun ca atunci cand acesta este aplicat pe plombele dentare sau pe coronae, acestea nu se vor albi, ci mai degraba isi vor pastra culoarea initial. Tocmai de aceea este recomandat ca un kit de albirea dintilor sa se foloseasca doar in cazul structurilor dentare dure.

Aceasta metoda de albire a dintilor a devenit una dintre cele mai populare in zilele noastre, ea fiind folosita in special de tinerii care nu au timp sa mearga la un cabinet stomatologic sau care nu dispun de bugetul necesar unei albiri a dintilor facute cu ajutorul unui medic stomatolog, intr-un cabinet de specialitate.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License